Kåre Schneekloth

Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Schneekloth smykker og ure er flyttet til Lyngby

Schneekloth Smykker & Ure blev grundlagt i 2001 af Kåre Schneekloth. Forretningen, som lå i Slotsgade 6 i Hillerød er lukket pr. 1. januar 2018. Kåre Schneekloth har samlet det hele i Palæet.

I Palæet føres følgende urmærker:

Arne Jacobsen, Mont Blanc, Ole Mathiesen, Bering, Victorinox, Certina, Doxa, George Jensen og Citizen.

Af smykkemærker føres:

’Love Collection’, som er Palæets egne smykkekollektion, Georg Jensen, Christine Hvelplund, Per Borup, Ruben Svart, Silhouette, Marc’Harit, Lund of Copenhagen, Flex, Saint Maurice, Zeezen, Nordahl, House of Jewellery og Fischer.