Dåbsbestik – kvalitet og glæde for livet

Søger du dåbsbestik af høj kvalitet og i flotte designs? – hos PALÆET har vi et eksklusivt udvalg og forhandler massevis af stilfulde designs. Du vil altid kunne finde gode gaveidéer – heriblandt dåbsbestik – i vores flotte sortiment.

Netop dåbsbestik er en perfekt gave til dagens lille hovedperson. Langt de fleste danskere har selv modtaget dåbsbestik på deres store dag ved døbefonden. Selvom man ikke selv havde glæden af at pakke gaven op på selve dagen, er netop dåbsbestik af god kvalitet én af de ting, man årevis efter kan finde frem og have glæde af – et minde for livet.

PALÆET er blandt landets mest eksklusive urmagere og juvelerer, men tilbyder stadig rimelige priser på vores mange stilfulde designerprodukter. Vi er blandt de førende agenter for en lang række anerkendte mærker og kan blandt andet præsentere dig for et flot udvalg af dåbsbestik fra flere af disse.

Vi har altid højt fokus på kvalitet og design, hvilket kendetegner hele vores sortiment – heriblandt også vores dåbsbestik. Kvalitet og godt håndværk værdsættes højt hos os. Vores forskellige dåbsbestik stråler af elegance på en flot og kreativ måde. Således får både du og barnet det bedste – det fortjener I begge!

Uanset om du handler dåbsbestik, smykker, ure eller andet hos os, vil du altid blive betjent med ærlig snak af engagerede og dygtige fagfolk. Vi bestræber os på at levere den bedste service, så du kan komme af sted med det dåbsbestik eller andet, der falder bedst i din smag.

Se vores udvalg af dåbsbestik og meget andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Moneyphant | Designsmykker – Guldsmed København | Guld smykker

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér