Georg Jensen armbånd i flotte designs

Søger du et stilfuldt Georg Jensen armbånd? – hos PALÆET tilbyder vi dette og meget andet. Vi er blandt landets førende agenter for en lang række designermærker såsom Georg Jensen. Vores armbånd er altid af højeste kvalitet, da vi mener, at vores kunder fortjener det bedste. Med et armbånd fra Georg Jensen er du sikret netop dette. Georg Jensen er blandt markedets mest anerkendte mærker og har en traditionsrig historie inden for design og fremstilling af armbånd m.m.

Vores udvalg af Georg Jensen armbånd er bredt og eksklusivt. Vi tilbyder armbånd fra Georg Jensen til både mænd og kvinder i flere forskellige aldersgrupper. Vores kundekreds er særdeles kvalitetsbevidst, hvorfor vi netop fører armbånd fra Georg Jensen og andre kvalitetsmærker.

Et område, hvorpå vi i særlig grad udmærker os, er vores enestående høje serviceniveau. Vores personale består af dygtige og venlige fagfolk, der yder en stor indsats for, at du kan få præcis det Georg Jensen armbånd, du ønsker.

PALÆET har som guldsmed specialiseret sig i salg, reparation og fremstilling af smykker og ure siden vores opstart i 1969. Vi har altid været kendetegnet ved vores fokus på kvalitet, godt håndværk og ærlig snak. Georg Jensen armbånd matcher alle vores kriterier og har længe udgjort en fast bestanddel af vores sortiment.

Har du et Georg Jensen armbånd, der trænger til reparation, kan vi også varetage denne opgave. Vi har eget værksted, hvor vi ligeledes kan omdanne et gammelt Georg Jensen armbånd eller lave indgraveringer i det.

Find stilfulde Georg Jensen armbånd i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby.

Læs også om: Armbånd i læder | Armbånd i sølv | Dameur

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér