Georg Jensen børnebestik – fordi vores børn fortjener det bedste

Georg Jensen børnebestik er resultatet af funktionalitet, der smukt møder stilfuldt design. Med rene linjer og flotte detaljer har Georg Jensen i adskillige år fremstillet elegant børnebestik, der både pynter på bordet og ligger fløjlsblødt i barnets små hænder. Børnebestik fra Georg Jensen har i årevis været en nærmest altid tilstedeværende nydelse på diverse dåbsgaveborde. Den høje kvalitet, der kendetegner Georg Jensen børnebestik, gør, at barnet ikke blot får et redskab ved spisebordet, men også et smukt minde for livet.

Hos PALÆET kan du i forbindelse med børnebestik altid finde et flot udvalg af mange forskellige designserier fra Georg Jensen. Vi er blandt landets førende agenter for Georg Jensen, og når snakken falder på dette anerkendte mærkes børnebestik, er der oftest noget for enhver smag.

Vi sætter stor pris på kvalitet og godt håndværk, hvilket utvivlsomt er egenskaber Georg Jensen børnebestik besidder. Vores udvalg er eksklusivt, og vi er ikke bange for at skille os ud. Så længe vi kan tilbyde dig det bedste. Det fortjener du, OG det fortjener børn i form af blandt andet Georg Jensen børnebestik.

Det er ikke blot vores flotte kvalitetsudvalg af ure, smykker, dekorative artikler og andet fra designmærker såsom Georg Jensen, der udmærker PALÆET som urmager og juveler. Lige siden vores opstart i 1969 har vi fokuseret kompromisløst på at levere sublim, personlig service med ærlig snak og stor faglighed. Vores dygtige og engagerede personale hjælper på fortrinlig vis dig med at finde børnebestik eller andet fra både Georg Jensen og en lang række andre kvalitetsmærker.

Se vores udvalg af Georg Jensen børnebestik og meget andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Dåbsbestik | Moneyphant | Designsmykker – Guldsmed København

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér