Georg Jensen DAISY ørestikker og halskæde fra en smuk, klassisk kollektion

Georg Jensens produktserie DAISY er en velkendt favorit blandt massevis af mode- og stilbevidste kvinder. DAISY fra Georg Jensen kendetegnes ved den smukt udformede og stilrene marguerit og fås som både halskæde, ørestikker, armbånd m.m. Georg Jensen DAISY blev skabt tilbage i 1940 som en hyldest til en lille prinsesse ved navn Margrethe. Halskæder, ørestikker og andre smykker fra Georg Jensens DAISY kollektion pryder nu smukt kvinder over hele verden.

Du kan altid finde smukke ørestikker, halskæder og andet fra Georg Jensen DAISY hos PALÆET. Vi er blandt landets førende agenter for Georg Jensen og har naturligvis et flot udvalg fra deres omfattende DAISY kollektion. En halskæde og ørestikker fra Georg Jensen DAISY udstråler kvalitet og stilfuld elegance. Dette er kvaliteter vi værdsætter højt, hvorfor Georg Jensens mange DAISY kreationer – heriblandt smukke halskæder og ørestikker – udgør en fast bestanddel af vores sortiment.

I vores optik forpligter det at være forhandler af en sådan kvalitet og elegance, Georg Jensen DAISY serien byder på. Derfor vil du altid opleve et højt serviceniveau, når du handler hos PALÆET. Dette gælder, uanset om du er på udkig efter en nydelig halskæde, skønne ørestikker eller andet fra Georg Jensen DAISY eller andre anerkendte designermærker og smykkeserier. Du fortjener det bedste, hvilket vi leverer.

Har du et smykke fra Georg Jensen DAISY, der er blevet beskadiget eller trænger til en rensning? – Vi har eget værksted, hvor vi arbejder grundigt med tingene. Vores store ekspertise i arbejde med halskæder, ørestikker og meget andet ses i resultaterne.

Se vores udvalg af halskæder, ørestikker m.m. fra Georg Jensen DAISY enten i vores webshop eller vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Georg Jensen børnebestik |  Dåbsbestik | Moneyphant

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér