Georg Jensen smykker – dansk design af højeste kvalitet

Søger du flotte smykker i stilfulde designs fra en af Georg Jensens mange enestående kollektioner? – hos PALÆET i København finder du netop dette og meget mere. Vi kan nemlig tilbyde et flot udvalg af nogle af markedets smukkeste smykker fra både Georg Jensen og en lang række andre anerkendte mærker.

Foruden smykker fra Georg Jensen forhandler vi også kreationer fra Ole Mathiesen og flere andre. Vi er blandt landets førende agenter for disse velrenommerede designere og producenter. Georg Jensen hører til blandt den absolutte elite og fremstiller smykker af bedste kvalitet – det fortjener du!

Lige netop kvalitet, godt håndværk og tidløst, æstetisk design kendetegner både vores sortiment såvel som Georg Jensen smykker. Georg Jensen har et imponerende bagkatalog af blændende smykker fra stribevis af populære kollektioner. Af Georg Jensen smykker tilbyder vi stilfuld kvalitet i form af øreringe, brocher, armbånd, ringe og vedhæng. Vi har Georg Jensen smykker og ure til både mænd og kvinder i alle aldre.

Som værende en af landets mest eksklusive guldsmede og smykkeforhandlere tæt på København føler vi en forpligtelse til at levere et altid højt serviceniveau. Når du handler Georg Jensen smykker eller andet hos os, vil du altid blive venligt betjent af veluddannede fagfolk. Vi rådgiver dig med stor faglighed og ærlig snak, så du kan finde præcist de Georg Jensen smykker, du søger.

Vi har eget værksted i Lyngby tæt på København, hvor vi reparerer, restaurerer og renser smykker, ure m.m. fra både Georg Jensen og andre ur- og smykkeproducenter.

Læs også om: Smykker Georg Jensen | Love Collection