Guld ringe – eksklusivt udvalg leveret med stil og god service

Søger du en stilfuld ring i guld af høj kvalitet og i enestående flotte designs? – hos PALÆET kan vi altid byde velkommen til en verden af smukke smykker – heriblandt guld ringe – fra nogle af markedets absolut bedste smykkeproducenter.

Samtlige vores ringe i guld samt mange andre elegante smykker, ure, dekorative artikler m.m. repræsenterer det bedste inden for designverdenen. Vi synes, at du fortjener det bedste, og det er lige nøjagtig, hvad du får med blandt andet en æstetisk ring i guld fra PALÆET.

Kvalitet, godt håndværk og smukt design er nøgleord, når vi sammensætter vores sortiment af guld ringe og andre smykker. Tætte samarbejder med nogle af branchens mest anerkendte mærker gør dette arbejde væsentligt nemmere for os.

Vi er blandt landets førende agenter for mærker som Marianne Dulong, Georg Jensen og mange andre. Disse designere og producenter lever til fulde op til vores høje kvalitetsmæssige standarder og kreerer hver sæson de skønneste guld ringe m.fl.

Uanset om du er på udkig efter flotte ringe i guld eller andet, kan du med stor sikkerhed finde præcis den stil du leder efter hos PALÆET. Vi har gennem adskillige år tilfredsstillet selv de mest kræsne kunder med blandt andet guld ringe af højeste kvalitet.
Vi leverer altid et enestående højt serviceniveau, der stemmer overens med kvaliteten af vores udvalg. Vores veluddannede personale hjælper hjertens gerne dig med at finde smukke ringe i guld og meget andet. Dette sker med smil og stor faglighed, så I sammen kan finde præcis den ring i guld, du drømmer om.

Har du ure, guld ringe eller andre smykker, der trænger til reparation, restaurering eller rensning, kan vi varetage disse opgaver i eget værksted. Her sørger vi – med grundighed og professionalisme – for, at din guld ring eller andet bliver så god som ny. Vi kan ligeledes omdanne gamle guld ringe samt fremstille nye ringe i guld, sølv og andre materialer.

Se vores udvalg af guld ringe m.m. i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby for mere personlig betjening.

Læs også om: Smykker København | Smykker Lyngby | Sølv ringe

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér