Guld ure – følg tiden med tidløse designs

Er du på udkig efter flotte guld ure af høj kvalitet og i stilfulde designs? – hos PALÆET tilbyder vi massevis af ure i guld, sølv læder m.m. Vi har nøje sammensat vores udvalg af guld ure med et kompromisløst fokus på kvalitet og tidløst design.

Vores urmagerbutik åbnede tilbage i 1969 og har siden da leveret guld ure, smykker, dekorative artikler og meget andet i stile og designs, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder. Velkommen til PALÆET – stedet hvor du finder det mest eksklusive udvalg af guld ure og meget andet.

Vi er blandt landets førende agenter for velrenommerede producenter af ure i guld m.m. Vores sortiment omfatter således guld ure fra blandt andre Georg Jensen, Ole Mathiesen, Raymond Weil, Junghans, Ingersoll, Certina og Arne Jacobsen. Disse producenter er altid leveringsdygtige i guld ure i flotte designs samt af høj kvalitet og godt håndværk. Vi tilbyder guld ure til både mænd og kvinder i alle aldre.

Foruden vores høje kvalitet er en af drivkræfterne bag vores succes ligeledes et betydeligt højt serviceniveau. Du vil altid blive serviceret med venlighed og ærlig snak hos os. Vores dygtige personale engagerer sig i deres arbejde og rådgiver med stor faglighed, så du kan finde præcis det eller de guld ure, du drømmer om.

Vi har eget værksted, hvor vi udnytter vores store ekspertise og mangeårige erfaring til at foretage reparationer, restaureringer og rensninger af ure i guld, sølv læder m.m.

Se vores enestående udvalg af stilfulde guld ure og meget andet her i vores webshop eller besøg os i vores eksklusive butik i Lyngby for mere personlig service.

Læs også om: Halskæder guld  | Herreur  | Georg Jensen smykker

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér