Juveler i København

Smykker har mange funktioner: smykker kan bruges til at udtrykke ens personlige stil og udtryk på den fineste vis, smykker kan være den perfekte gave, og smykker kan være med til at udtrykke den største kærlighedserklæring af dem alle. Hvis du vil give en, du holder af, en gave som ikke alene passer perfekt til dem, men som de både kan bruge hver dag og have længe – så er et smykke den optimale mulighed. Leder du efter en juveler ved København, finder du hos Palæet et stort udvalg af kvalitetssmykker til enhver smag.

Smykker og juveler i høj kvalitet

Vi har både ringe, halskæder, øreringe og ure fra en lang række andre anerkendte designere og mærker. Hos os kan du altså helt sikkert finde et lækkert smykke i dansk design, som passer perfekt til din personlige stil. Hvis det er tid til at forkæle dig selv eller en, du holder af, er du derfor altid velkommen hos os i juveler Palæet.

Service og rådgivning

Når man vælger smykker, er det vigtigt, at man tager sig god tid, så man finder frem til de helt rigtige stykker. Som juveler har vi hos Palæet over 40 års erfaring inden for smykker og ure. Det betyder, at vi garanteret kan være med til at finde de helt rigtige smykker til netop dig. Hos os bliver du altid mødt med et smil, og vi tager os altid god tid til hver enkelt kunde. Hvis du ønsker at se nærmere på nogle af det smukkeste og mest eksklusive danske design inden for smykker, er du derfor altid velkommen indenfor i Palæet.

Læs også om: Smykker i København | Georg Jensen smykker

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér