Love Collection – PALÆET’s egen prisvenlige smykkeserie

PALÆET er en af Danmarks absolut mest eksklusive og kvalitetsbevidste urmagere og juvelerer. Siden vores opstart i 1969 har vi altid fokuseret kompromisløst på kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs. Med vores helt egen brillantserie, Love Collection, har vi skabt smukke ringe, der lever op til alle disse kriterier.

Love Collection designes og fremstilles af dygtige, veluddannede fagfolk, der arbejder seriøst og professionelt med deres fag. Ringe fra Love Collection er unik kvalitet i tidløse designs og til super priser.

Vores udvalg af Love Collection fås i flere forskellige designs, der stråler af smuk elegance. Vi indgraverer LOVE indvendigt i alle vores Love Collection ringe og indsætter en yndefuld diamant i ”O”et. Diamanterne, vi anvender i tilblivelsen af vores Love Collection smykker, er af kvalitet Top Wesselton Pique. Dette betyder, at de farvemæssigt ligger helt i top og har en flot klarhed. Love Collection fås i 14 karat guld eller hvidguld.

Vi forhandler smykker, ure, dekorative artikler m.m. fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet. Vores ønske er, at kunne tilbyde det bedste inden for smykkeverden til selv de mest kræsne kunder – det fortjener I. Med Love Collection har vi fuldstændig kontrol over smykkernes enestående kvalitet og design.

God service er blandt vores absolutte kernekompetencer. Vores venlige og veluddannede personale rådgiver altid med stor faglighed, så du kan finde præcis, hvad du drømmer om. Dette gælder uanset, om du har forelsket dig i et smykke fra Love Collection eller andre mærker og kollektioner.

Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med reparation, restaurering og rensning af smykker fra Love Collection m.fl.

Certifikat og luksusæske følger hvert smykke fra Love Collection. Se vores udvalg af smykker fra Love Collection og andre mærker i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby.

Læs også om: Georg Jensen smykker marguerit  | Marguerit ring

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér