Margurit Georg Jensen – skandinavisk kunsthåndværk i særklasse

Marguerit fra Georg Jensen er en af dette anerkendte mærkes mest populære smykkeserier igennem deres lange historie, der strækker sig over mere end 100 år. Det er ellers ikke fordi, at Georg Jensen mangler succeshistorier, hvad angår serier og kollektioner. Margueritserien rammer bare plet på så mange punkter. Ethvert Marguerit smykke afspejler således på fornemste vis det usammenlignelige design, smukke håndværk og den overlegne kvalitet, der kendetegner Georg Jensen.

Hos PALÆET er dette dyder, vi værdsætter højt. Derfor tilbyder vi naturligvis både øreringe, halskæder, armbånd og ringe fra Georg Jensen Margurit. Serien, som Georg Jensen skabte som en hyldest til nyfødte prinsesse Margrethe, kendetegnes ved den stilfulde marguerit, der pryder samtlige smykker. Denne marguerit laver Georg Jensen i forskelligt behandlet sterlingsølv med diverse farver emaljebelægning.

PALÆET er altid garant for et stort sortiment, der emmer af smukt design, høj kvalitet og godt håndværk. Vi er blandt landets førende agenter for mange anerkendte mærker såsom Georg Jensen. Margurit smykkerne henvender sig udelukkende til kvinder. Vi tilbyder dog også flotte ure og smykker til mænd såvel som dekorative artikler til hjemmet.

Har du forelsket dig i et Marguerit smykke fra Georg Jensen, er du meget velkommen til at se vores udvalg i vores butik. I butikken vil du altid blive venligt betjent og modtage faglig rådgivning. Vores veluddannede personale hjælper gladelig med at finde det Marguerit smykke fra Georg Jensen, du går og drømmer om.

Som guldsmed har vi også eget værksted, hvor vi kan foretage veludførte reparationer, restaureringer og rensninger af Georg Jensen Margurit smykker m.fl.

Se vores udvalg af blandt andet Marguerit smykker fra Georg Jensen og meget andet i vores eksklusive butik i Lyngby.

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér