Marguerit smykker – det ypperste inden for skandinavisk design

Marguerit smykker blev først præsenteret for den danske befolkning tilbage i 1940 som en hyldest til fødslen af en lille prinsesse – Margrethe. Den dag blev den danske befolkning ikke blot en kommende regent rigere. Vi blev ligeledes beriget med en ikonisk Marguerit smykkeserie fra Georg Jensen. Senere er smykker fra Marguerit serien blevet en favorit blandt kvinder verden over.

Ligesom Georg Jensen i 1940 hyldede prinsesse Margrethe, hylder vi hos PALÆET de enestående kvaliteter, der ligger bag tilblivelsen af samtlige smykker fra Marguerit serien. Ethvert Marguerit smykke emmer af det usammenlignelige design, smukke kunsthåndværk og den overlegne kvalitet, der præger alle smykker fra Georg Jensen.

Palæet er blandt landets førende agenter for en lang række anerkendte mærker – heriblandt Georg Jensen. Deres Marguerit smykker fås som blandt andet ringe, øreringe, halskæder og armbånd i forskelligt behandlet sterlingsølv og med diverse typer emaljebelægning. Marguerit smykker er noget af det absolut bedste inden for skandinavisk smykkedesign, og det synes vi, at du og vores andre kunder fortjener.

Vi er yderst kvalitetsbevidste i alle facetter af vores forehavende. Vores sortiment er nøje sammensat af smykker, ure, dekorative artikler og andet, der lever op til den kvalitet, der kendetegner smykker fra Marguerit favoritserien. Med vores udvalg af Marguerit smykker og andet fra både Georg Jensen og andre kvalitetsmærker, kan vi tilfredsstille selv den mest kræsne og krævende kunde. Marguerit smykker henvender sig udelukkende til kvinder, men vi fører også massevis af smykker og ure til mænd i alle aldre.

I 1969 åbnede PALÆET sin eksklusive butik på Lyngby hovedgade. Det er stadig herfra, at vi i dag servicerer vores mange tilfredse kunder med smykker fra blandt andet Georg Jensen. Meget er sket siden vores opstart, men fundamentet er stadig det samme – kvalitet, godt håndværk og ærlig snak. De to førstnævnte leverer vi med blandt andet Marguerit smykker, mens vi selv står for den gode service med ærlig snak.

For at kunne hjælpe alle vores kunder med at finde det helt rette smykke eller andet, er det vigtigt, at vores service er både venlig og ikke mindst faglig. Vores dygtige personale er alle veluddannede fagfolk, som på bedste vis kan hjælpe dig med at finde det eller de smykker, du drømmer om.

Læs også om: Marguerit øreringe  | Marguerit halskæde | Margurit Georg Jensen

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér