Mont Blanc i København – PALÆET er din eksklusive forhandler

PÆLAET er din kvalitetsbevidste forhandler af Mont Blanc og andre eksklusive designermærker i København og omegn. Vi åbnede vores urmager- og juvelerbutik på Lyngby Hovedgade tilbage i 1969 og har siden da været den foretrukne forhandler af anerkendte mærker såsom Mont Blanc for en lang række tilfredse kunder. Vores eksklusive udvalg gør, at vi agerer som forhandler af Mont Blanc for kunder over hele Københavnsområdet.

Vi er blandt de førende agenter i København for blandt andet Mont Blanc. Vi værdsætter – ligesom vores kunder – den høje kvalitet og de mange flotte designs, Mont Blanc altid er garanter for. Som forhandler stiler vi efter kvalitet og eksklusivitet i vores store udvalg – det synes vi, at vores kunder i København og omegn fortjener.

Idet vi forhandler Mont Blanc, har vi et tæt samarbejde med dette tyske designerfirma. Derfor kan vi altid skaffe en lang række forskellige stilfulde produkter fra Mont Blanc. Disse omfatter ure, forskellige smykker og ikke mindst deres klassiske fylde- og kuglepenne.

Hvis du sætter pris på kvalitet, godt håndværk og ærlig snak, kan PALÆET meget vel være den forhandler, du leder efter i København. Vores kvalitetsbevidste sortiment af Mont Blanc og andre elegante designermærker er ikke det eneste punkt, hvorpå vi udmærker os.

Når du vælger PALÆET som din forhandler af Mont Blanc i København, vil du ligeledes altid blive mødt af et engageret personale med stor faglighed. Som eksklusiv forhandler i Københavnsområdet ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt med at finde lige præcis, hvad du søger. Dette gør sig gældende, uanset om der er tale om produkter fra Mont Blanc eller andre.

Læs også om: Mont Blanc manchetknapper  |  Georg Jensen broche | Georg Jensen Fusion