Mont Blanc manchetknapper – stil, der gør forskellen

Manchetknapper Mont BlancManchetknapper Mont Blanc skaleret og optimeret

Manchetknapper fra Mont Blanc er den perfekte måde at skille sig ud på med et stilfuldt og eksklusivt look. Mont Blanc manchetknapper er klassisk design, der giver påklædningen et flot pift af elegance. Det værdsætter vi meget hos PALÆET, hvorfor vi naturligvis kan tilbyde dig de flotteste manchetknapper fra Mont Blanc. Samtlige Mont Blanc manchetknapper er mere end blot et køb.

Med deres tidløse stil og flotte designs er manchetknapper fra Mont Blanc en investering, du vil få glæde af i mange år frem.Hos PALÆET er vi ikke bange for at skille os ud. Vi ønsker at tilbyde en eksklusivitet i vores udvalg, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder. Mont Blanc manchetknapper lever i allerhøjeste grad op til netop dette. Vores udvalg kendetegnes ved den høje kvalitet og de mange flotte designs, som blandt andre Mont http://u1frc9f.nixweb24.dandomain.dk/Blanc manchetknapper altid er garanter for. Det synes vi, at du fortjener.

Vi har i mange år været blandt de førende agenter for anerkendte mærker såsom Mont Blanc. Det forpligter at være forhandler af manchetknapper og andre produkter fra et så eksklusivt designermærke som Mont Blanc. Derfor vil du altid blive betjent af engagerede og servicemindede fagfolk hos PALÆET. Vi står for kvalitet, godt håndværk og ærlig snak, hvilket vores stilbevidste kunder værdsætter højt.

Se vores eksklusive udvalg af stilfulde manchetknapper fra Mont Blanc i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby og oplev et enestående højt kvalitets- og serviceniveau. Vi glæder os til at finde lige præcis de Mont Blanc manchetknapper eller andet fra andre elegante designermærker, du drømmer om.

Læs også om: Georg Jensen broche |  Georg Jensen Fusion | Georg Jensen Daisy

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér