Mont Blanc – ure formet med eksklusivt kunsthåndværk

Mont Blanc ure fremstilles efter de fineste værdier og højeste standarder inden for urmagerhåndværk. Mont Blanc har længe været både kendt og anerkendt for deres exceptionelle færdigheder, hvad angår fremstilling af ure og andre kvalitetsprodukter. Mont Blanc ure hører til blandt den absolutte elite, både når det gælder kvalitet og design.

Hos PALÆET bestræber vi os på at levere et eksklusivt udvalg af de bedste smykker, ure og andet – det synes vi, at du fortjener! Vores kriterier angående kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs opfyldes alle af ure fra Mont Blanc. De dygtigste urmagere anvender udelukkende de bedste materialer i fremstillingen af Mont Blanc ure, og det ses.

Vi har et stort sortiment, der emmer af kvalitet og ynde fra gulv til loft i vores butik. Sortimentet omfatter foruden Mont Blanc ure også smykker, dekorative artikler og flere ure fra andre anerkendte mærker som Georg Jensen, Ole Mathiesen og flere andre. Mont Blanc ure fås i mange forskellige stilarter, og vi er sikre på, at vi med disse kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde.

Vælger du at købe dit Mont Blanc ur hos os, kan vi garantere dig enestående god service leveret af venlige, smilende og fagkyndige specialister. Vores veluddannede personale rådgiver med stor faglighed og hjælper gerne med at finde det eller de Mont Blanc ure eller andet, du drømmer om.

Vi har ligeledes eget urmagerværksted, hvor vi kan reparere, restaurere og rense ure fra Mont Blanc og andre mærker. Arbejdet foregår seriøst og med stor professionalisme.

Se vores udvalg af Mont Blanc ure og meget andet i vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Smykker guld