Smykker – høj kvalitet og fagkyndig service

Søger du et eksklusivt udvalg af smykker i København og omegn? – det  finder du hos PALÆET. Vi er blandt landets bedste urmagere og juvelerer og tilbyder altid et exceptionelt sortiment fuld af stilfulde smykker til vores mange kunder i Københavnsområdet. Du finder næppe en smykkeforretning i København med lige så mange æstetiske smykker fra markedets mest anerkendte mærker.

Vores flotte sortiment emmer af kvalitet, godt håndværk og smukke designs. Både mænd og kvinder i København kan finde elegante smykker, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder. I vores eksklusive butik lidt uden for København har vi således samlet smykker fra kvalitetsmærker såsom Georg Jensen og mange andre. De er blandt de bedste producenter af smykker, og det synes vi, at vores kunder i København og omegn fortjener.

Ikke blot smykker

Vi fokuserer altid meget på at levere den bedst mulige service i vores butik. Hvis du kommer til os fra København eller andetsteds fra, vil vi være sikre på, at du får de helt rette smykker med dig hjem. Vores veluddannede personale rådgiver med stor faglighed og hjælper dig med at finde præcist det eller de smykker, du drømmer om.

Vi har eget værksted, hvor vi reparerer, restaurerer og renser både smykker og ure. Her kan vi ligeledes omdanne gamle smykker samt fremstille nye i tæt dialog med dig som kunde.

Se vores udvalg af stilfulde smykker i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby – blot et ejendomsmægler stenkast fra København.

Læs også om: Armbånd i guld

    Kåre Schneekloth er uddannet urmager i 1989, er gift og har to drenge. Han begyndte i faget, da han gik i 8. klasse, og dermed har han allerede mere end 30 års erfaring med reparation og salg af ure og smykker – heraf halvdelen af årene som selvstændig.

     

    Før Kåre blev selvstændig har han arbejdet flere steder, blandt andre hos den forhenværende kongelige hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han for eksempel havde ansvaret for eftersyn af urene på Christiansborg og Amalienborg. Kåre Schneekloth har desuden arbejdet hos Ole Mathiesen og Klarlund i København, så på trods af kun at være i 50’erne, er Kåre en meget erfaren urmager.

Følg os på

Palæet urmager og juvelér