ARNE JACOBSEN WATCHES

ARMBÅNDSURE

Arne Jacobsens verdensberømte urdesigns er nu blevet tilgængelige for alle. Uanset om du vælger “Bankers”, “City Hall”, “Roman” eller “Station”, har du et original produkt, der knap nok kan skelnes fra det ur, som Arne Jacobsen i sin tid tegnede – lige på nær patinaen! De enkle og elegante ure findes i forskellige skiver og farver, og fås både med en lækker kalveskinds læderrem og mesh lænke.

VÆGURE 

Da Arne Jacobsen skabte væguret Bankers Clock til Danmarks Nationalbank i 1971, skabte han samtidig et designikon til boligen. Bankers uret er simpelt og elegant – ligesom alt andet Arne Jacobsen skabte. Men det er også designet med stor fantasi og symbolisme. Timetallene er blevet erstattet med en spiral af 12 enheder, som hver især symboliserer et tidspunkt på dagen. Hver af de 4 designs; Roman, Station, City Hall og Bankers har alle sin egen, unikke historie.

KONTaKT OS FOR MERE INFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om produkterne ovenfor.

Har du spørgsmål omkring priser, materiale, udformning eller lignende så kig forbi Palæet på Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs. Lyngby eller kontakt os på:

Tlf.: 45 87 21 16
E-mail: juveler@palaeet.dk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med et smil!