LOVE COLLECTION

Palæet er en af Danmarks absolut mest eksklusive og kvalitetsbevidste urmagere og juvelerer. Siden vores opstart i 1969 har vi altid fokuseret kompromisløst på kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs. Med vores helt egen brillantserie, Love Collection, har vi skabt smukke ringe, der lever op til alle disse kriterier.

Love Collection designes og fremstilles af dygtige, veluddannede fagfolk, der arbejder seriøst og professionelt med deres fag. Ringe fra Love Collection er unik kvalitet i tidløse designs og til super priser.

Vores udvalg af Love Collection fås i flere forskellige designs, der stråler af smuk elegance. Vi indgraverer LOVE indvendigt i alle vores Love Collection ringe og indsætter en yndefuld diamant i ”O”et. Diamanterne, vi anvender i tilblivelsen af vores Love Collection smykker, er af kvalitet Top Wesselton Pique. Dette betyder, at de farvemæssigt ligger helt i top og har en flot klarhed. Love Collection fås i 14 karat guld eller hvidguld.

Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med reparation, restaurering og rensning af smykker fra Love Collection m.fl.

Certifikat og luksusæske følger hvert smykke fra Love Collection. Se vores udvalg af smykker fra Love Collection og andre mærker i vores webshop eller besøg vores butik i Lyngby.

KONTaKT OS FOR MERE INFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om produkterne ovenfor.

Har du spørgsmål omkring priser, materiale, udformning eller lignende så kig forbi Palæet på Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs. Lyngby eller kontakt os på:

Tlf.: 45 87 21 16
E-mail: juveler@palaeet.dk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med et smil!