Armbånd i læder af høj kvalitet

Ole-Lyngaard-laederarmbaand_compressed

Søger du et elegant armbånd i læder? – hos PALÆET kan du altid finde et stort, bredt kvalitetsudvalg af smykker og ure. Vi har flotte armbånd i læder fra mange af markedets bedste designere og mærker. Vi er ikke bange for at skille os ud. Vores sortiment sammensættes nøje med stor fokus på kvalitet og stil, hvilket også gør sig gældende for samtlige vores armbånd i læder. Med armbånd i læder fra PALÆET er du sikret de bedste smykkedesigns – det synes vi, at du fortjener!

Vores eksklusive sortiment tæller flere smukke armbånd i læder. Vi tilbyder smykker fra anerkendte mærker såsom Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen, Raymond Weil og andre. Disse lever alle op til vores høje kvalitetsmæssige standarder, og visse af dem fremstiller nogle af de smukkeste armbånd i læder.

Vi udmærker os på flere punkter, hvoraf god, personlig service bestemt er en af dem. Vores personale består af dygtige fagfolk, som altid er behjælpelige med at finde, hvad du søger. Dette gælder, uanset om du er på udkig efter armbånd i læder eller andet.

PALÆET har serviceret sine kunder med blandt andet armbånd i læder, guld, sølv og andet i mange år. Vi har eksisteret siden 1969 og er blandt landets førende specialister inden for vores fag. Vores udvalg af armbånd i læder kendetegner den kvalitetsbevidsthed, der har præget vores forehavende siden vores opstart.

Ønsker du reparation af et gammelt armbånd i læder, kan vi også udføre denne opgave på bedste vis i vores eget værksted.

Find et stilfuldt armbånd i læder i vores webshop eller besøg os i vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om: Armbånd i sølv | Dameur | Forlovelsesringe