Dameur i mange flotte designs

Er du på udkig efter et stilfuldt dameur i et flot design? – hos PALÆET vil du altid kunne finde et flot udvalg af dameure og andet af højeste kvalitet. Vi ynder at adskille os fra vores konkurrenter. Vi er ikke bange for dette og synes, at du som kunde fortjener det bedste, uanset om du søger et elegant dameur eller andet. Med et dameur fra os er du sikret kvalitet og stil i særklasse.

              Certina dameur - model DS Spel Lady med sort skive

Vi har et stort udvalg af blandt andet dameure fra nogle af markedets bedste designere og mest anerkendte mærker. PALÆET tilbyder smukke dameure fra producenter som Raymond Weil, Georg Jensen, Skagen, Junghans, Ole Mathiesen, Ingersoll, Certina, Arne Jacobsen med flere. Et dameur fra disse designere kendetegner vores høje fokus på kvalitet og design.

 

Foruden kvaliteten af vores dameure udmærker vi os ligeledes ved at levere et højt serviceniveau. Hvis du vælger at købe dit dameur hos PALÆET, vil du altid blive betjent af engagerede fagfolk. Vi servicerer dig med et smil og hjælper med at finde det helt rette dameur til lige netop dig.

Raymond Weil dameur - Model Noemia med 62 diamanter

PALÆET har en lang og traditionsrig historie som urmager og juveler. Vores arbejde med salg og reparation af dameure går helt tilbage til vores opstart i 1969.

Trænger dit dameur til reparation, varetager vi også denne opgave seriøst og professionelt. I eget værksted foretager vi alle former for reparationer samt restaureringer og rensninger af dameure. Vi følger med udviklingen inden for design og mekanik, men holder samtidig gode håndværkstraditioner i hævd i forbindelse med arbejdet på dit dameur.

Find et stilfuldt dameur i vores webshop eller kig forbi vores butik i Lyngby.

Læs også om: Forlovelsesringe |  Mont Blanc fyldepen | Georg Jensen vægur