Guldsmed i København

PALÆET er blandt de absolut mest eksklusive guldsmede i København og omegn, og vi tilbyder altid et stort udvalg af flotte designersmykker, ure, dekorative artikler m.m. Som guldsmed i Københavnsområdet sætter vi pris på værdier som kvalitet, godt håndværk og ærlig snak, hvilket kendetegner både vores udvalg af designsmykker såvel som den service, vi yder.

Vi har ageret som den foretrukne guldsmed for adskillige kunder i København siden vores opstart i 1969. Vores kundekreds består af mænd og kvinder i alle aldre, der har det til fælles, at de elsker stilfulde designsmykker og andet af højeste kvalitet. De værdsætter os som guldsmed i København, fordi vi altid kan tilbyde netop dette. Som guldsmed kan vi således tilfredsstille selv de mest kræsne kunder i København og omegn med elegante designsmykker fra anerkendte mærker.

Stort udvalg af varer i høj kvalitet

Vi er blandt Københavns førende agenter for kvalitetsmærker såsom Georg Jensen, Mont Blanc og flere andre. Disse er kendte for deres smukke designsmykker, ure og andet, hvilke vi som guldsmed i København kan tilbyde et stort udvalg af.

Det er vigtigt for os, at vi som guldsmed lever op til det høje niveau, udvalget af vores designsmykker sætter. Derfor leverer vi et enestående serviceniveau, som kun få andre guldsmede i København og omegn kan leve op til. Vores venlige og engagerede personale har stor erfaring med arbejdet i en eksklusiv guldsmedeforretning. Derfor kan samtlige vores kunder i Københavnsområdet få kyndig hjælp til at finde lige netop de designsmykker, de drømmer om. Med os som din guldsmed i København får du kun de bedste designsmykker – det fortjener du!

Guldsmed med eget værksted

Vi har eget værksted i vores guldsmedeforretning, hvor vi arbejder seriøst og professionelt med diverse designsmykker. Bor du i København eller omegn, er du velkommen til at kigge forbi og få foretaget reparationer, rensninger og restaureringer af dine designsmykker og ure. Som guldsmed fremstiller og omdanner vi ligeledes stilfulde designsmykker.

Se vores udvalg af designsmykker og meget andet i vores webshop eller kig forbi vores butik lidt uden for København – Nærmere sagt på Lyngby Hovedgade.

Læs også om:  Guld smykker |  Guld ure | Halskæde guld