Guld smykker – flotte designs fra anerkendte designermærker

Søger du guld smykker af høj kvalitet og i enestående flotte designs? – PALÆET tilbyder netop dette og gør det sågar i stor stil. Vi har et stort udvalg af guld smykker, der alle er kendetegnet ved vores fokus på kvalitet og godt håndværk. Vi byder velkommen til en af landets mest eksklusive urmagere og juvelerer – stedet hvor selv den mest kræsne kunde kan forelske sig i exceptionelle guld smykker.

Du vil altid kunne finde et stort sortiment af guld smykker hos PALÆET. Stilfulde guld smykker pryder således vores butik fra gulv til loft. Vores enestående udvalg omfatter de flotteste guld smykker til både mænd og kvinder i alle aldre.

Af smykker i guld, sølv og andet kan vi tilbyde ringe, øreringe, vedhæng, halskæder og armbånd fra flere af de mest anerkendte mærker. Vi er blandt landets førende agenter for blandt andre Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen og flere andre, som designer og fremstiller guld smykker af højeste kvalitet på alle parametre. PALÆET er for dig, der mener, at du fortjener det bedste inden for guld smykker – det synes vi, at du gør!

Kvalitet forpligter, og det er vi meget opmærksomme på. Derfor yder vi en ekstraordinær indsats for altid at levere den bedst mulige service. Vores venlige personale er veluddannede og rådgiver med stor faglighed, så du kan finde præcis det eller de guld smykker, du drømmer om.

Vi har eget værksted, hvor vi reparerer, restaurerer og renser diverse guldsmykker og ure. Dette varetages omhyggeligt og seriøst af dygtige professionelle. Vi kan også skabe nye og unikke guld smykker eller omdanne gamle. Dette foregår naturligvis i tæt dialog med dig som kunde.

Se vores udvalg af guld smykker og andet i vores webshop eller besøg os i vores butik i Lyngby.

Læs også om: Guld ure | Guld halskæder  | Herreur