Herreur – eksklusivt udvalg fra anerkendte mærker

Søger du et flot herreur af høj kvalitet og i et lækkert, stilfuldt design? – hos PALÆET tilbyder vi ikke blot herreure, der er funktionelle. Dette er naturligvis noget, vi fokuserer meget på, men vi lægger samtidig vægt på det flotte design, der gør et herreur til mere end blot en praktisk ting – et herreur fra os er ligeledes et flot accessory, der klæder enhver mand.

Nøgleordene for vores udvalg af herreure er kvalitet og tidløst design. Når du køber et herreur af høj kvalitet hos os, er det en investering, du vil have glæde af i mange år frem.

Vores sortiment omfatter elegante herreure fra anerkendte mærker. Vi er således blandt landets førende agenter for blandt andre Georg Jensen, Ole Mathiesen, Raymond Weil, Skagen, Junghans, Ingersoll, Certina og Arne Jacobsen. Vi har herreure i sølv, guld, læder m.m. til mænd i alle aldre.

Vores urmager- og juvelerforretning har eksisteret siden 1969, og vi har siden da forkælet selv de mest krævende kunder med smykker, dekorative artikler samt dame- og herreure fra en eksklusiv elite af designere. Hos PALÆET får du altid det bedste – det fortjener du!

Foruden kvalitet og godt håndværk er god service og ærlig snak også vigtige dyder for os. Du vil altid blive serviceret af veluddannede fagfolk, der med faglig rådgivning kan hjælpe med at finde præcis det herreur, du drømmer om.

Har du behov for en reparation, restaurering eller rensning af dit herreur, varetager vi denne opgave seriøst og med stor professionalisme i eget urmagerværksted.

Find dit næste herreur, smykke eller andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby for mere personlig betjening.

Læs også om:  Georg Jensen smykker | Smykker Georg Jensen | Love Collection