Marguerit øreringe – Georg Jensen er indbegrebet af skandinavisk design

Den velkendte Marguerit smykkeserie fra Georg Jensen blev skabt tilbage i 1940 som en hyldest til fødslen af lille prinsesse Margrethe. Hun skulle senere gå hen at blive Danmarks mangeårige regent, mens øreringe, ringe, halskæder og armbånd Fra Georg Jensen Marguerit skulle vise sig at blive yndede favoritsmykker ikke blot i Danmark, men blandt stilbevidste kvinder verden over.

Hos PALÆET kan vi som kvalitetsbevidst og eksklusiv urmager og juveler naturligvis ikke komme uden om at inkludere Marguerit øreringe og andre smykker m.m. fra Georg Jensen i vores flotte udvalg. Georg Jensen – og i særlig grad deres øreringe og andre smykker fra Margueritserien – står for alle de kvalitetsmæssige dyder, vi gerne vil have repræsenteret i vores sortiment. Enhver Marguerit ørering fra Georg Jensen udstråler et usammenligneligt design, smukt kunsthåndværk og en overlegen kvalitet.

Margueritten – den danske nationalblomst – udgør blikfanget på alle øreringe m.m. fra denne favoritserie fra Georg Jensen. Øreringene fås med marguritter i forskelligt behandlet sterlingsølv med diverse typer emaljebelægning. Med en Marguerit ørering fra Georg Jensen får du kvalitet, når det er allerbedst – det fortjener du!

PALÆET fører et stort udvalg af smykker, ure, dekorative artikler og andet i stilfulde designs og af høj kvalitet. Vi er blandt landets førende agenter for en lang række anerkendte mærker, hvoraf Georg Jensen er en af dem. Margurit øreringe fra Georg Jensen henvender sig udelukkende til kvinder. Vi tilbyder dog også massevis af elegante kvalitetsdesigns i form af blandt andet ure og smykker til mænd i alle aldre. Vores butik emmer af smuk kvalitet fra gulv til loft, og øreringe fra Marguerit Georg Jensen har længe udgjort en fast bestanddel af vores sortiment.

Vi åbnede for første gang dørene til vores eksklusive butik i 1969. Mange tilfredse kunder er siden da blevet sendt af sted med flotte øreringe samt andre smykker, ure og dekorative artikler. Georg Jensen og deres elegante Marguerit øreringe kendetegner egentlig meget godt den udvikling, vi gennem årene har gennemgået. Det er konstant fornyelse, men med et altid kompromisløst fokus på design, kvalitet og godt håndværk.

Hvis du vælger at købe din Marguerit ørering eller andet hos PALÆET, vil du altid blive mødt af venlige fagfolk, der yder god service og ærlig snak. Vores veluddannede personale hjælper hjertens gerne med at finde præcis den ørering fra Georg Jensen marguerit eller andet, du drømmer om.

Vi har eget værksted, hvor vi udfører reparationer, restaureringer og rensninger af smykker såsom Margurit øreringe fra Georg Jensen. Dette sker selvsagt med stor grundighed og professionalisme.

Se vores udvalg af Marguerit øreringe og meget andet fra Georg Jensen og andre kvalitetsmærker her i vores eksklusive butik i Lyngby.

Læs også om:  Marguerit halskæde  | Margurit Georg Jensen