MONEYPHANT – ud med sparegrisen, ind med stilfuld fornyelse

Moneyphant_compressed

MONEYPHANT fra Georg Jensen er en frisk nytænkning af den klassiske sparegris. Den tilbyder et stilfuldt design og en kær måde at opspare sin møntbeholdning på. MONEYPHANT pryder børneværelset og lærer samtidig børn at spare på sjov vis.

I forbindelse med barnedåb og børnefødselsdage er MONEYPHANT en vidunderlig gaveidé. MONEYPHANT bringer nyt og elegant liv i en gammel klassiker, og Georg Jensen sørger for stilfuldt design af høj kvalitet.

Hos PALÆET har vi altid elsket Georg Jensens mange flotte kreationer. MONEYPHANT er ingen undtagelse. Vi sætter stor pris på de enestående kvaliteter, der kendetegner Georg Jensens produkter. Som en af de førende agenter for dette anerkendte designermærke kan vi altid tilbyde et flot udvalg af deres produkter – heriblandt også MONEYPHANT.

Georg Jensen har med MONEYPHANT fremstillet noget smukt og unikt, der hører til blandt eliten inden for dens kategori. Vi synes, at du fortjener det bedste, og det er præcis, hvad du får med MONEYPHANT.

Sætter du pris på kvalitet, godt håndværk og ærlig snak, er PALÆET med garanti den rette urmager og juveler for dig. Vores udvalg emmer af kvalitet fra nogle af de mest anerkendte kvalitetsmærker. Georg Jensen hører bestemt til blandt disse, og MONEYPHANT lever til fulde op til kvaliteten af deres øvrige produkter, hvilke vi også tilbyder.

Hos PALÆET bliver du altid serviceret med smil og faglighed af vores engagerede personale. Vi hjælper dig med at finde præcis, hvad du søger. Dette kunne blandt andet være MONEYPHANT.

Se MONEYPHANT og mange andre smykker, ure, dekorative artikler m.m. i vores webshop eller besøg os i vores butik i Lyngby for mere personlig service.

Læs også om:  Designsmykker – Guldsmed København |  Guld smykker  | Guld ure