Urmager

Vi er også urmager med eget værksted ‐ i forbindelse med vores arbejde på ure – sælger vi også gode, kvalitetsmæssige elementer, hvilket resulterer i produkter af høj og stilfuld kvalitet. Præcision, funktionalitet, kvalitet og flotte designs kendetegner de ure vi fører, som til trods for bred anerkendelse for værende nogle af markedets bedste stadig forhandles til særdeles rimelige priser.

Vores ure repræsenterer det bedste inden for urmageri – det synes vi, at du fortjener og endda til gode priser kvaliteten taget i betragtning. PALÆET har samlet et enestående udvalg af ure og er altid klar til at give dig gode priser på stilfuld eksklusivitet. Vores produkter fås i mange forskellige udgaver til både mænd og kvinder i alle aldre.

Som urmager tilbyder PALÆET også reparation af ure, blandt andet anerkendte mærker som Certina, Bering og Arne Jacobsen. Vores priser på ure fra Certina og andre mærker er yderst rimelige, mens kvaliteten kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde.

Urmager der vejleder og rådgiver

PALÆET er blandt landets mest eksklusive urmagere og juvelerer, og vi er kendt for vores exceptionelle serviceniveau. Vores veluddannede og engagerede personale rådgiver med stor faglighed og hjælper dig med at finde præcis det eller de Raymond Weil ure eller andet, du drømmer om.

Vi har eget urmagerværksted, hvor vi kan reparere, restaurere og rense ure. Priser på rensning og reparation varierer fra mærke til mærke, da det kommer an på fabrikationen af uret. Vi giver gerne et uforpligtet tilbud, så du har overblik over proces og priser.

Ring for at hører nærmere om os som urmager eller besøg vores eksklusive butik.

Læs også om: Smykker | Vielsesringe