Smykker Lyngby Hovedgade – kvalitet, godt håndværk og ærlig snak

På Lyngby Hovedgade finder du en af landets bedste og mest eksklusive forhandlere af smykker. PALÆET har siden 1969 leveret stilfulde smykker, ure, dekorative artikler m.m. til vores mange kunder ikke blot i Lyngby, men over hele landet. I vores butik på Lyngby Hovedgade finder du et flot udvalg af smykker, der emmer af kvalitet, godt håndværk og smukke designs.

Siden vi første gang åbnede dørene til vores butik på Lyngby Hovedgade, er mange år gået, mange flotte smykker er blevet rakt over disken og flere ting har ændret sig.

Vores kompromisløse tilgang til kvalitet og service har dog ikke ændret sig, og alle der besøger os i Lyngby vil blive mødt af stilfulde smykker fra gulv til loft samt et venligt og veluddannet personale. Kom forbi vores butik på Lyngby Hovedgade og find smykker og meget andet fra mærker såsom Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen, Raymond Weil og flere andre. I Lyngby finder du de bedste smykker markedet har at tilbyde – det fortjener du.

I vores eksklusive butik på Lyngby Hovedgade leverer vi et enestående serviceniveau. Vi rådgiver med stor faglighed, så du kan finde præcis de smykker eller andet, du drømmer om.

I selvsamme bygning på Lyngby Hovedgade har vi ligeledes eget værksted, hvor vi arbejder seriøst og professionelt med tingene. Vi foretager reparationer, restaureringer og rensninger af både smykker og ure.

Har du smykker, du ønsker omdannet til et nyt, friskt design, eller kunne du tænke dig et specialfremstillet smykke, er du også velkommen til at kigge forbi vores butik i Lyngby.

Se vores udvalg af enestående smykker og meget andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik på Lyngby Hovedgade.

Læs også om:  Sølv ringe |  Urmager  | Ur tilbud