Sølv ringe – fornem kvalitet fra anerkendte smykkedesignere

PALÆET er blandt Danmarks absolut mest eksklusive urmagere og juvelerer og tilbyder et utal af forskellige stilfulde ure, dekorative artikler og smykker – heriblandt flotte sølv ringe. Vores sølv ringe og andre smykker repræsenterer det bedste inden for smykkedesignverdenen lige nu – det fortjener du!

Vi har altid haft en kvalitetsbevidst tilgang til tingene i vores butik, hvorfor blandt andet vores mange sølv ringe er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, godt håndværk og æstetiske designs. Dette er både tilfældet i forbindelse med sølv ringe såvel som resten af vores sortiment. Med vores udvalg af sølv ringe ønsker vi at kunne levere smuk kvalitet, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde.

PALÆET er blandt landets førende agenter for anerkendte mærker såsom Georg Jensen, Marianne Dulong, Ole Mathiesen, Raymond Weil og mange andre. Flere af disse designere og smykkeproducenter pryder hver sæson deres forskellige kollektioner med enestående sølv ringe og andet, der stråler af kvalitet og ynde.

Vi udmærker os på en lang række områder. Vores høje serviceniveau er bestemt et af de mest værdsatte blandt vores kunder. Hos os vil du altid blive venligt serviceret med stor faglighed og ærlig snak. Vores veluddannede personale står til din rådighed og hjælper med at finde præcis den eller de sølv ringe, du drømmer om.

I eget værksted varetager vi også opgaver som blandt andet reparation, restaurering og rensning af ure, sølv ringe og andre smykker. Vi kan ligeledes omdanne gamle sølv ringe og dermed give dem et nyt, friskt og mere tidssvarende look. I tæt dialog med dig som kunde kan vi også specialfremstille ringe og andre smykker i sølv, guld m.m.

Se vores udvalg af sølv ringe og meget andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby for mere personlig service.

Læs også om:  Urmager |  Ur tilbud  | Vielsesring