Ure tilbud – høj kvalitet og flotte designs til rimelige priser

Leder du efter et godt tilbud på et lækkert ur af høj kvalitet og i et stilfuldt design? – til trods for vores status som en af landets mest eksklusive urmager‐ og juvelerbutikker kan du altid finde tilbud på flotte kvalitetsure hos PALÆET. Vi er ikke bange for at give et godt tilbud på ure, selvom vi stiler efter at levere det bedste til vores kunder – det fortjener I alle!

Vi fører altid et stort udvalg af ure fra anerkendte designere og producenter som blandt andet Georg Jensen, Ole Mathiesen, Certina og Arne Jacobsen. Vores tætte samarbejder med disse gør, at vi ofte er i stand til at give dig et godt tilbud på et stilfuldt ur af høj kvalitet. Samtlige mærker leverer ure, der lever op til vores kriterier i forbindelse med kvalitet, godt håndværk og flotte designs. Vi sørger for gode tilbud og rimelige priser, så alle vores kunder kan få sig et lækkert kvalitetsur.

I vores urmager‐ og juvelerbutik i på Lyngby Hovedgade vil du altid blive mødt af veluddannede fagfolk, som er klar til at finde gode tilbud på ure, smykker og andet til dig. Vores engagerede personale rådgiver med stor faglighed, så du kan komme af sted med præcis det tilbud og ur, du drømmer om.

Vi har eget urmagerværksted, hvor vi foretager reparationer, restaureringer og rensninger af ure og smykker. Dette foregår med stor grundighed og professionalisme i arbejdet, og vi er altid villige til at give et uforpligtende pristilbud på reparationen.

Se vores tilbud på ure, smykker, dekorative artikler og andet i vores webshop eller besøg vores eksklusive butik i Lyngby for mere personlig service.

Læs også om:  Vielsesring  |