Urmager – kvalitet og godt håndværk, fordi du fortjener det

PALÆET er en af Danmarks mest eksklusive urmagere. Vi tilbyder et exceptionelt udvalg af ure, som er sammensat med fokus på kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs. Dette er kvaliteter, som vi sætter stor pris på. Som urmager i København ønsker vi nemlig at tilbyde vores kunder det bedste på markedet – det fortjener I alle!

Du finder i vores butik, et stort sortiment fylder hylderne med enestående kvalitet og æstetiske designs fra gulv til loft. Vi er ikke bange for at skille os ud og ønsker at være urmageren for dig, der godt tør stille høje kvalitetsmæssige krav.

Som urmager kan vi tilbyde smykker, ure og andet fra anerkendte mærker som blandt andre Certina og Arne Jacobsen ure. Vi er blandt landets førende urmagere og forhandlere af disse producenters kreationer og har altid massevis af ure og smykker tilgængelige til både mænd og kvinder.

Urmager med værksted og butik

Hvis du vælger at besøge vores butik, bliver mødt af venlige og engagerede fagfolk, der er klar til at servicere dig på bedste vis. Vi beskæftiger veluddannede urmagere og juvelerer, der gladelig hjælper dig med at finde præcis de produkter, du drømmer om.

Vi har eget værksted, hvor urmagerne arbejder seriøst og grundigt med tingene. Her kan vi reparere, restaurere og rense forskellige typer ure. Vores store erfaring og ekspertise som urmager sikrer dig blændende resultater. Vi bruger det nyeste og bedste udstyr, men holder stadig gamle kvalitetsbevidste traditioner i hævd.

Ring for at tale med vores dygtige folk omkring dit næste ur eller besøg vores eksklusive butik hvor du kan se vores eksklusive ure.

Læs også om: Ur tilbud  |  Vielsesring