Vielsesringe i København

En vielsesring er mere end blot et smykke. Det er et symbol på kærligheden mellem to mennesker, og vielsesringe følger dig gennem hele livet og minder dig om denne kærlighed. Derfor synes vi hos PALÆET, at en vielsesring er og skal være noget helt specielt. Det er også præcis, hvad du får, hvis du køber eller får lavet vielsesringe i København hos os – det fortjener både du og din partner!

 

Vielsesringe i 14 kt. rødguld med brillanter

Vielsesringe i 14 kt. rødguld fra vores LOVE serie med en brillant i det indvendige logo og flere brillanter på ydersiden

Hos PALÆET fokuserer vi altid kompromisløst på høj kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs. Dette gør sig også gældende – og måske endda i særlig grad – i forbindelse med vores udvalg af vielsesringe.

Vi har smukke vielsesringe fra flere af tidens mest anerkendte designere og smykkeproducenter. Således kan vi med garanti tilfredsstille selv den mest kræsne kunde med en skøn og flot vielsesring.

Vi er blandt landets førende agenter for mærker som blandt andet Georg Jensen og mange andre.

 

Vielsesring hvor intet er overladt til tilfældighederne

Er du på udkig efter en vielsesring? – du er altid velkommen til at besøge os i vores eksklusive butik på Lyngby Hovedgade tæt på København, hvor vi leverer et enestående højt serviceniveau. Vores veluddannede og engagerede personale står til din rådighed med fagkyndig rådgivning, så I sammen kan finde præcis den vielsesring, du drømmer om.

Vi har også eget værksted, hvor vi arbejder seriøst og professionelt med enhver opgave – ikke mindst vedrørende arbejdet med en vielsesring. Her kan du i tæt dialog med os få specialfremstillet yndefulde vielsesringe, præcis som du ønsker dem.

Du kan se vores udvalg af vielsesringe og meget andet i vores webshop eller besøge os i vores butik i Lyngby, hvor vi står klar til at tage imod dig og levere god, personlig service.