VIELSESRINGE

En vielsesring er mere end blot et smykke. Det er et symbol på kærligheden mellem to mennesker, og vielsesringe følger dig gennem hele livet og minder dig om denne kærlighed. Derfor synes vi hos Palæet, at en vielsesring er og skal være noget helt specielt. Det er også præcis, hvad du får, hvis du køber eller får lavet vielsesringe i Lyngby hos os – det fortjener både du og din partner!

Hos Palæet fokuserer vi altid kompromisløst på høj kvalitet, godt håndværk og stilfulde designs. Dette gør sig også gældende – og måske endda i særlig grad – i forbindelse med vores udvalg af vielsesringe.

Vi har smukke vielsesringe fra flere af tidens mest anerkendte designere og smykkeproducenter. Således kan vi med garanti tilfredsstille selv den mest kræsne kunde med en skøn og flot vielsesring.

VIELSESRINGE FRA PALÆETS EGEN LOVE COLLECTION

Vielsesringe i 14 kt. rødguld fra vores LOVE serie med en brillant i det indvendige logo og flere brillanter på ydersiden

Vielsesringe i 14 kt. hvidguld fra vores LOVE serie med en brillant i det indvendige logo og flere brillanter på ydersiden

RUBEN SVART VIELSESRINGE

Dame: Silkemat gulguld med 1 Princess Cut 0,37 ct. TW/VVS

Herre: Silkemat gulguld

 

Dame: Ring i silkemat hvid- og gulguld med 1 brilliant 0,13 ct. TW/VVS

Herre: Ring i silkemat hvid- og gulguld

KONTaKT OS FOR MERE INFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om produkterne ovenfor.

Har du spørgsmål omkring priser, materiale, udformning eller lignende så kig forbi Palæet på Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs. Lyngby eller kontakt os på:

Tlf.: 45 87 21 16
E-mail: juveler@palaeet.dk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med et smil!