Palæet

Design dit helt eget unika smykke

Hos Palæet er det muligt at være med til at designe dit helt eget personlige smykke. Vores smykkedesigner Maria står klar til at guide og vejlede dig, så du selv kan skabe det helt perfekte design. Dette kan både være i form af vielsesringe, forlovelsesringe, gaven til ham eller hende, eller noget personligt til dig selv.
Først vil Maria spørge ind til dine idéer og ønsker og få visualiseret dine tanker omkring smykkets form og udseende. Dernæst vil der blive tegnet nogle skitser, hvor du selv kan komme med dine ønsker til størrelse og form. Der vil blive taget hånd om alle de tanker du har gjort dig omkring dit design, så din personlige historie vil blive en del af dit helt unikke smykke - her er det (næsten) kun fantasien der sætter grænser.
Når vi har fundet frem til det helt rigtige design for dig, vil skitserne blive sendt til vores dygtige guldsmed, og du vil blive kontaktet når dit unika smykke er klar til at blive afhentet i vores butik.

Eget guld
Hvis du har gamle guld smykker liggende derhjemme, er du velkommen til at medbringe dem så de kan blive en del af dit nye design og få nyt liv.

Billede
Eksempel på design af smykke med farverige sten i rørfatninger med en blankpoleret ringskinne.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og tidsbestilling.

Tlf.: 45 87 21 16
E-mailjuveler@palaeet.dk