I Palæet bliver du budt velkommen af et smilende personale. Vi står altid står klar til at hjælpe dig. For at give dig den bedste shopping oplevelse, er vores sikkerhed altid i top med vores hoveddørs sluse. Palæet har aircondition og plads til, at du kan sidde ned ved et bord, så vi kan give dig en personlig betjening. 


 

Hos Palæet har vi på nuværende tidspunkt 3 ansatte:  

Anuar - ButikselevAnuar er butikselev og har været i lære siden 1. september 2021. Hun tager sig af at betjene kunderne, laver vurderinger, bestiller vare og er glad for at kunne hjælpe kunderne på alle måder. Anuar har en stor interesse for ædelsten og elsker at lære nye ting. 

Majbrit - Butiksassistent Majbrit har arbejdet i Palæet siden 1990. Majbrit er vores perleekspert og omtrækker perlekæder og laver reparationer. Hun har et stort kendskab til branchen da hun er gift med en Urmager og har arbejdet med smykker og ure i over 37 år. 

 

Kåre - Urmager og butiksejer Kåre Schneekloth er en klassisk urmager, der brænder for sit håndværk og servicerer alt fra vintage-armbåndsure til Frederiksborg Slots ure. Han er uddannet hos Carlo Christiansen i 1989 og har siden da arbejdet hos bla. Ludvig N. B. Hansen / Kongelig hofleverandør, Ole Mathiesen og Klarlund. Kåre startede som selvstændig i 2001 med en butik i Hillerød, hvor han efterfølgende overtog Palæet i 2017.