I Palæet vil du altid blive budt velkommen af smilende og glade ansatte, der altid står klar til at hjælpe dig. For at give dig den bedste shopping oplevelse, er vores sikkerhed altid i top med vores hoveddørs sluse, vi har aircondition og plads til at du kan sidde ned ved et bord, så vi kan give dig personlig betjening. 


 

Hos Palæet har vi på nuværende tidspunkt 4 ansatte:  

Anuar - ButikselevAnuar er butikselev og har været i lære siden 1. september 2021. Hun tager sig af at betjene kunderne, laver vurderinger, bestiller vare og er glad for at kunne hjælpe kunderne på alle måder. Anuar har en stor interesse for ædelsten og elsker at lære nye ting. 

Majbrit - Butiksassistent Majbrit har arbejdet i Palæet siden 1990. Majbrit er vores perleekspert og omtrækker perlekæder og laver reparationer. Hun har et stort kendskab til branchen da hun er gift med en Urmager og har arbejdet med smykker og ure i over 37 år. 


Maria - SmykkedesignerMaria er uddannet smykkedesigner fra Københavns Erhvervarkademi og hjælper kunderne med idéer til nye smykker. Det kan b.la. være gammelt guld som får nyt liv eller hvis kunden ønsker noget helt specielt og personligt. Maria har som en del af sin uddannelse været i praktik hos Henriette Hornsleth og kender en del til det traditionelle håndværk, så hun hjælper også med at vurdere hvordan smykker der er gået i stykker, kan repareres bedst muligt. 

Phuong - UrmagerPhuong er uddannet butiksassistent og blev uddannet urmager i 2020. Hun har mere end 15 års erfaring indenfor branchen og har bla. været hos Ole Mathiesen inden hun startede i Palæet. Phuong sidder og servicerer og reparerer klassiske, mekaniske armbåndsure, og har en passion for finmekanik.

Kåre - Urmager og butiksejer Kåre Schneekloth er en klassisk urmager, der brænder for sit håndværk og servicerer alt fra vintage-armbåndsure til Frederiksborg Slots ure. Han er uddannet hos Carlo Christiansen i 1989 og har siden da arbejdet hos bla. Ludvig N. B. Hansen / Kongelig hofleverandør, Ole Mathiesen og Klarlund. Kåre startede som selvstændig i 2001 med en butik i Hillerød, hvor han efterfølgende overtog Palæet i 2017.