I Palæet bliver du budt velkommen af et smilende personale. Vi står altid står klar til at hjælpe dig. For at give dig den bedste shopping oplevelse, er vores sikkerhed altid i top med vores hoveddørs sluse. Palæet har aircondition og plads til, at du kan sidde ned ved et bord, så vi kan give dig en personlig betjening. 

  

Simon - Urmagerelev

Simon har arbejdet, som missionsplanlægger for F16-flyvninger i Flyvevåbenet, inden Simon valgte at skifte branche og uddanne sig til urmager. Han er urmagerelev fra Danmarks Urmagerskole, og han er nu i gang med at lære et af verdens ældste håndværksfag med finmekanik. Simons læremester Kåre Schneekloth har selv 35 års erfaring med urmagerhåndværket. Simon skal være elev i Palæet indtil 2025- Han skal i elevtiden lære at reparere og vedligeholde mekaniske og elektroniske ure og veksle mellem at arbejde på værkstedet og servicere Palæets kunder. 

Majbrit - Butiksassistent 


Majbrit har arbejdet i Palæet siden 1990. Majbrit er vores perleekspert og omtrækker perlekæder og laver reparationer. Hun har et stort kendskab til branchen da hun er gift med en urmager og har arbejdet med smykker og ure i over 37 år. Perler, stene og guld er hendes spidskompetencer

Belinda - Butiksassistent

Belinda har 32 års kompetencer og erfaringer fra smykkebranchen. Hun er faglært i guldsmedbranchen. Hun har bl.a. arbejdet hos Georg Jensen, og P. Hertz hvorefter hun har været hos Dirks Jewelry. Belinda er ekspert indenfor stene og ædelmetaller.

 Annesofie - Butikskoordinator

Annesofie er vores yngste skud på stammen, og har været i branchen i 5 år. Hun har bl.a. arbejdet hos Georg Jensen og Bucherer, hvor hun både har haft med logistik, produktion og kunder at gøre. 

Kåre - Urmager og butiksejer

Kåre Schneekloth er en klassisk urmager, der brænder for sit håndværk og servicerer alt fra vintage-armbåndsure til Frederiksborg Slots ure. Han er uddannet hos Carlo Christiansen i 1989 og har siden da arbejdet hos bla. Ludvig N. B. Hansen / Kongelig hofleverandør, Ole Mathiesen og Klarlund. Kåre startede som selvstændig i 2001 med en butik i Hillerød, hvor han efterfølgende overtog Palæet i 2017.